OM MIG

Jeg hedder Frederik Søndergård Dissing, jeg er 19 år og stifter af "FSD Performance". Til dagligt går jeg på Aalborg Handelsskole Saxogade. Til dagligt er jeg cheftræner for AaB's U13 Liga 1 Piger. 

 

Jeg har været fodboldtræner siden jeg var 13 år, og før min rolle som cheftræner i AaB, har jeg bl.a. været cheftræner for Aalborg KFUM's U14 Liga 1 Piger og assistent for U13 Liga 1 Drenge i KFUM. Ud over min rolle som cheftræner i KFUM, var jeg også ansvarlig for deres "specifik træning". Specifik Træning var individuel fodboldtræning i grupper a´ 4 spillere. Træningen var for U13 + U14 drenge og piger. Dernæst har jeg også været træner på FNF's (Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde) talent- og teknikskole i Himmerland Nord. Derudover har jeg i de seneste 4 år arbejdet med individuel træning af børn og unge fodboldspillere.

Jeg startede FSD Performance grundet min store passion for fodbold og dét at stræbe efter hele tiden, at udvikle sig. Jeg brænder for at udvikle fodboldspillere gennem et øget fokus på den enkelte spiller.

©2018 by FSD Performance.