OM MIG

Jeg hedder Frederik Søndergård Dissing, jeg er 19 år og stifter af "FSD Performance". Til dagligt går jeg på Aalborg Handelsskole Saxogade. Jeg spiller selv fodbold i Aalborg KFUM, og er til daglig cheftræner for U13 piger liga 1 i Aalborg KFUM. Ud over min rolle som cheftræner, så er jeg også ansvarlig for Aalborg KFUM's "specifik træning". Aalborg KFUM Specifik Træning er individuel fodboldtræning i grupper a´ 4 spillere. Træningen er for U13 + U14 drenge og piger. Dernæst er jeg også træner på FNF's (Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde) talent- og teknikskole i Himmerland Nord.

Jeg startede FSD Performance grundet min store passion for fodbold, selvtræning og det at stræbe efter hele tiden, at forbedre sig. Derfor brænder jeg for, at udvikle fodboldspillere gennem målrettet individuel træning.

Jeg har i 5 år været træner i Aalborg KFUM for både drenge- og pigehold. Desuden har jeg de sidste 4 år været træner på Aalborg KFUM's fodboldskole, og har i 2017 været med til at stå for klubbens "individuelle tekniske træning". Derudover har jeg de seneste 3 år arbejdet meget med individuel træning af børn og unge.

©2018 by FSD Performance.